Studierejser

  • På Solrød Gymnasium kommer du på studierejse på 2. år. Det kan være til Rom, Dublin, Barcelona, Edinburgh, Prag, London, Firenze, Lissabon, Istanbul eller noget helt tiende. Solrød Gymnasium har desuden kontaktgymnasier i henholdsvis Hong Kong og New York, hvor vi har været ad flere omgange.

    Det er aldrig for sent at komme i gang med et sprog. På Solrød Gymnasium kan du vælge mellem fransk og tysk som fortsættersprog samt fransk, spansk og tysk som begyndersprog.  Fortsættersprog har du haft i folkeskolen. Begyndersprog har du ikke haft før. Fortsættersprog ligger således i 1g og 2g, mens begyndersprog ligger i 1g, 2g og 3g. 

    1 

    Destinationen afgøres af rejselærerne i fællesskab med klassen, og den er knyttet til klassens studieretning. Alle studierejser er dermed faglig undervisning. Den foregår blot et andet sted i verden med intense faglige og sociale dagsprogrammer, godkendt af rektor før afgang.

    De seneste år har nogle studieretningslærere tilbudt 3.g’ere en ekstra rejse med fagligt indhold. Spanskholdet har for eksempel været i Malaga, tyskholdet i Lûbeck, og samfundsfag i Bruxelles.

Copyright © 2017 Solrød Gymnasium. Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau