Studierejser

På Solrød Gymnasium kommer du på studierejse på 2. år. (Fra 2017 sker det på HF allerede i 1. år). Rejsen kan gå Hong Kong, New York, Korsika, Napolibugten, Rom, Dublin, Barcelona, Edinburgh, Prag, London, Firenze, Lissabon, Istanbul eller noget helt fjortende.
Destinationen afgøres af rejselærerne i fællesskab med klassen, og den er knyttet til klassens studieretning. Alle studierejser er dermed faglig undervisning. Den foregår blot et andet sted i verden med intense faglige og sociale dagsprogrammer, godkendt af rektor før afgang.

De seneste år har nogle studieretningslærere tilbudt 3.g’ere en ekstra rejse med fagligt indhold. Spanskholdet har for eksempel været i Malaga, tyskholdet i Lûbeck, og samfundsfag i Bruxelles.

Det er aldrig for sent at komme i gang med et sprog. På Solrød Gymnasium vælger du mellem fransk og tysk som fortsættersprog samt fransk, spansk og tysk som begyndersprog.  Fortsættersprog har du haft i folkeskolen. Begyndersprog har du ikke haft før. Fortsættersprog ligger således i 1g og 2g, mens begyndersprog ligger i 1g, 2g og 3g.

Sidst opdateret 7 Sep, 2018