Kunstnerisk studieretning

På Solrød Gymnasium koncentrerer vi os om den studieretning inden for for det kunstneriske fagområde, som du kan se nedenfor.

SE FAGENE PÅ STUDIERETNINGEN nedenfor (åbner pdf-fil)

Hvad kan jeg bruge min eksamen til?

Studieretningen med kunstneriske fag giver adgang til de fleste fag inden for humaniora. Endvidere opfylder den de specikke adgangskrav på størstedelen af mellemlange videregående uddannelser.

Hvordan inddrages udlandet i min uddannelse?

Solrød Gymnasiums lærerne undersøger altid aktuelle muligheder for musik- og engelskfaglige studieture.

Hvad laver jeg på den kunstneriske studieretning?

Du arbejder med musikkens afspejling af tendenser i samfundet, især i den engelsksprogede musik. Du får rig mulighed for at involvere dig i musikorienterede fritidsaktiviteter på skolen og for at levere optrædener ved diverse arrangementer. Hvert andet år har vi en fantastisk teaterkoncert med auditions, men alle kan være med i de mange opgaver, som skal løses. Ved siden af de musikalske aktiviteter arbejdes der teoretisk med stort fokus på faglig udvikling på både det mundtlige og skriftlige område.

På Solrød Gymnasium har vi i den kunstneriske studieretning stærkt fokus på musikfaget, koblet med engelskfaget. Dertil kommer fællesfagene naturligvis, og de valgfag, som den enkelte elev tilvælger – bl.a. det kunstneriske valgfag i starten af uddannelsen.

Forside folder Studieretninger
Velkomsthæfte