Studieretninger for kommende STX-elever 2020

Pønser du på at starte på Solrød Gymnasium i august 2019, kan du se de kommende studieretninger her. Du er også velkommen til at kigge forbi gymnasiet eller give os et kald, hvis der er noget, du er i tvivl om. 

Du kan læse om de enkelte studieretninger ved at klikke på de røde bokse nederst på siden.
Du kan også læse om studieretningerne, og om hvordan du søger ind på Solrød Gymnasium i folderen ‘Studieretninger, fagpakker & valgfag’. 

Når du overvejer studieretning, skal du vide:

  • For at vælge et fag på A-niveau, kræves det, at man har afsluttet det på B-niveau. Begyndersprog skal dog altid afsluttes på A-niveau.
  • For at vælge et fag på B-niveau, kræves det, at man har afsluttet det på C-niveau. Idræt B kan dog følges sideløbende med idræt C.
  • For at vælge et fag på C-niveau, kræves det, at man ikke tidligere har haft det i uddannelsen.

Er du ikke så detaljeinteresseret endnu?
Så se nedenfor, hvilke studieretninger du mere overordnet kan vælge på Solrød Gymnasium i 2019.  Også ved Åbent Hus den 22. januar 2019 kl. 19-21 kan du få vejledning i, hvordan du skal fortolke dine muligheder.  Hvis du gerne vil vide lidt mere om, hvordan Åbent Hus forløber, kan du læse om det her.

NB: Fra sommeren 2019 træder de nye optagelsesregler i gang. Spørg din vejleder på grundskolen eller UUV, hvis du er i tvivl om dine muligheder.