Harders Cup 2016

Endnu engang afholdt Solrød Gymnasium den traditionsrige Harders Cup i Solrød Idrætscenter d. 10. februar, hvor der spilles Futsal fodbold, som er en variant af indendørs fodbold.

Hver klasse skal stille op som et nationalhold. I år kunne 1gerne vælge mellem de afrikanske lande, 2gerne de Sydamerikanske lande, og 3gerne et af de europæiske nationalhold. Vinderne af cup’en vandt dermed også verdensmesterskabet.

Der var selvfølgelig også lagt op til fest og farver, og indbyrdes konkurrence om største kampgejst og indlagte spurtpræmier. Der var flotte præmier sponsoreret af Club Burn, for at vinde Harders cup, men så er det naturligvis også klassens ære, der var på spil. Og der blev battlet og heppet, så Solrød Idrætscenter emmede af liv og latter, og både trætte og ærgerlige og jublende fodboldhold.

Rektor Bjarne Thams, der i øvrigt selv spiller fodbold i sin fritid, deltog på lærernes hold. Lærerne måtte i øvrigt se sig besejret, til elevernes udelte begejstring, med.

Tak for en sjov og spændende dag, både til 3e, som har stået for arrangementet, og selvfølgelig også til alle deltagerne, for at bidrage med glæde og begejstring.

Tillykke til 3y boys og 3c mixed!

Harders 3y beskåret

 

 Harders cup 3c beskåret