På tirsdag er der 1. spadestik ved Kilen, som Jens Lyck og Janne Rendtorff har deltaget i idéudviklingen af. Fasciliteterne i det grønne område kommer til at indeholde to bassiner til varslede oversvømmelser – antageligt hvert 10. eller 20. år. I alle andre perioder er bassinerne indrettet fler-funktionelt, så de kan bruges af SG til boldspil og til udendørs undervisning. Det kommer til at vække opsigt, for vi taler både om crossfit, et såkaldt baskettræ, en materialevæg, jordprofiler, regnvandstræ, klippebjergarter – alt sammen i både studie- og rekreationsøjemed. Arkitekten roser lektorerne Janne Rendorff og Jens Lyck for deres dygtige indspark, der på opsigtsvækkende vis sammentænker læring og klima.

Mens Solrød Gymnasium lægger jord til, er Greve/Solrød Forsyning hovedbetaler på projektet, der sammen med 3 andre projekter i Danmark har vundet en konkurrence hos Lokale- og anlægsfonden.

solr d

1. spadestik sker kl. 16.30 den 19.4, hvor både borgmester Niels Hörup, en repræsentant for Greve/Solrød Forsyning og rektor Bjarne Thams er til stede. Indvielse sker i slutningen af september 2016.