SG nu godkendt som Cambridge-skole

september 26, 2017

På Solrød Gymnasium arbejder vi meget bevidst med at udvikle tilbud til elever, der gerne vil udfordres fagligt. Vi kan derfor med glæde fortælle, at Solrød Gymnasium nu er blevet godkendt som Cambridge-skole. Med de to lektorer Michael Krøl og Henrik Birkedal ved roret betyder det, at man nu kan følge Cambridgekurser i fagene kemi og matematik med efterfølgende internationalt anerkendt eksamen på skolen.

De elever, der skal bruge fire ugentlige timer på Cambridgekurserne, får trænet deres faglige engelsk, da al undervisning er engelsksproget. Man skal ikke være et geni for at deltage, men man skal være motiveret for at indgå i et fagligt fællesskab, der motiveres af at løse faglige kemi- og matematik opgaver, som anvendes og anerkendes i hele verden.

Den 25., 26. og 27.9. informerer Birkedal og Krøl fra scenen i spisepausen, og efterfølgende afholdes et mere uddybende infomøde, hvor alle er velkomne. 

Cambridge IGCSE is the world’s most popular international qualification for 14 to 16 year olds. It is recognised by leading universities and employers worldwide, and is an international passport to progression and success. Developed over 25 years ago, it is tried, tested and trusted by schools Worldwide. Læs mere her.

SCOOP: Niclas Nøhr ansat på SG-eliteidrætVinder af finalen til World Robot Olympiad 2017!

Copyright © 2017 Solrød Gymnasium. Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau