www.optagelse.dk er sitet, hvor unge inden den 1. marts 2018 har søgt om optagelse på landets gymnasier. I slutningen af april sendes der optagelsesbreve ud til alle, som er kommet ind. Det sker i din e-boks.

Her ligger en oversigt over de stx-studieretninger og hf-studiepakker man kan vælge imellem, hvis man starter på Solrød Gymnasium i 2018. Ring til os på 56184000, hvis du har spørgsmål optagelse.

 

 

 

BAGGRUND: STX: Når du ansøger, skal du vælge kunstnerisk fag og 2. fremmedsprog. På Solrød Gymnasium kan du vælge mellem fransk og tysk som fortsættersprog samt fransk, spansk og tysk som begyndersprog. Fortsættersprog har du haft i folkeskolen. Begyndersprog har du ikke haft før. Fortsættersprog ligger således i 1g og 2g, mens begyndersprog ligger i 1g, 2g og 3g.

HF: I foråret i 1.HF vælger du mellem fagpakkerne Medie, Sundhed og Samfund. Fagpakkefagene stifter du for alvor bekendtskab med i 2.hf. Før det har du både haft undervisning, praktikperioder og projektarbejde sammen med dine nye klassekammerater.