Der er mange måder at være dygtig på, og man behøver ikke deltage i nationale konkurrencer for at være en sej elev på Solrød Gymnasium. Men når nu elever følger drømmen i en grad, der vækker omverdenens opmærksomhed, så skal det også nævnes her:

Kasandra Bøttker fra 3z på Solrød Gymnasium er netop gået videre til semifinalerne i UNGEFORSKER. Arrangementet afholdes på søndag den 18.3. i Science Talenter ved Mærsk Mc-Kinney Møller videncenter i  Sorø. Hendes studieretningsprojekt blev i samråd med Troels Wolf meldt til konkurrencen, der er for elever, som arbejder eksperimentalt omkring en innovativ idé. Stort tillykke!

Billede af Kassandra

I sidste uge havde vi tre elever til sprogkonkurrencen Ilcompetition, hvor Ida Marcias Garcia fra 2d vandt førstepladsen i modersprogskategorien. Og endnu før blev Mathias Buhl Gilje fra 1z udvalgt som en sjælden 1.g-deltager til finalerunde i matematikkonkurrencen Georg Mohr.

Tidligere i skoleåret havde vi tre elever til finalen som danske repræsentanter ved World Robot Olympiad i Costa Rica. Well done – også til lærerne, der giver så mange forskellige elevtyper passende udfordringer.