Velkommen til Solrød Gymnasium

VELKOMMEN PÅ SOLRØD GYMNASIUM

 

På Solrød Gymnasium bliver du del af en mangfoldig elevflok på knap 700 elever. Vi lægger stor vægt på både din sociale og faglige trivsel, og vi har gennem hvert skoleår en masse ryste-samme-aktiviteter, der gør, at du lærer en masse andre unge at kende. Vi håber derfor meget, at coronasituationen er mærkbart forbedret i august 2021.

 

Som stx’er starter dit skoleår med et grundforløb fra august til oktober. Undervejs – efter en masse vejledning –  vælger du studieretning i oktober.

 

Som hf’er starter du i din fagpakke på andet år, så du har en helt år til at beslutte dig for en fagpakke: Sundhedspakken, samfundspakken eller mediepakken.

I denne folder (pdf-fil) får du en fuldstændig oversigt over de stx-studieretninger, hf-studiepakker og valgfag, som vi udbyder.

Du kan også læse mere om vores Cambridgekurser med eksaminer –  et unikt tilbud her i Køge Bugt.

 

Her kan du se opleve kantineområdet, som vil blive et omdrejningspunkt for dit liv på SG:

 


KARAKTERGENNEMSNIT

Graf over karakter gennemsnit fra 2005 til 2018

Karaktergennemsnittet er steget fra 2005, hvor den lå på 6,4 til 6,7 i 2007, hvor gennemsnittet begynder at falde til 6,3 i 2009. Herefter stiger gennemsnittet frem til 2012 hvor den ligger på 6,8 for derefter at falde til 6,7. I 2014 stiger gennemsnittet til 7,3, hvor året efter det ligger på 7,2. 2016 til 2018 stiger gennemsnittet dog til 7,6.

SG-VELKOMSTHÆFTE (åbner pdf-fil)

Billede af forsiden på en folder

STX-studieretninger:

HF-fagpakker:

PERSONDATALOVEN
Ifølge den nye persondatalov skal alle elever orienteres om, hvordan vi som dataudbyder håndterer personfølsomme data. Dette kan du læse mere om her.

MERE INFORMATION

Sidst opdateret 25 Mar, 2021