Velkommen til Solrød Gymnasium – dine første uger

Din første skoledag på Solrød Gymnasium er tirsdag den 8. august.

Allerede torsdag den 8. juni inviterer vi til introduktionsmøde. Du får mere at vide, når vi nærmer os.
Her kan du se en oversigtsplan over gymnasiets lokaler (går til pdf-fil)

Du bliver en del af en mangfoldig elevflok på knap 700 elever. Det gælder, hvad enten du vælger den 3-årige stx eller den 2-årige hf.  Vi lægger stor vægt på både din sociale og faglige trivsel. Og vi har gennem hvert skoleår en masse ryste-sammen-aktiviteter, der gør, at du lærer mange andre unge at kende.

Desuden er vi godkendt Cambridgeskole. Det betyder, at du har en ret unik mulighed for at få undervisning i matematik eller kemi med efterfølgende cambridgeeksaminer, som er internationalt godkendte. Det ser ikke dårligt ud at have sådan et bevis efter gymnasiet, men det er på ingen måde noget du behøver for at gå på Solrød Gymnasium.

Som stx’er starter dit skoleår med et grundforløb fra august til oktober. Undervejs – efter grundig vejledning –  vælger du studieretning i oktober.

Som hf’er starter du i din fagpakke på andet år, så du har et helt år til at beslutte dig for en fagpakke: Sundhedspakken, Samfundspakken eller Mediepakken.

I folderen nedenunder i midten får du en fuldstændig oversigt over de stx-studieretninger, hf-studiepakker og valgfag, som vi udbyder.

Læs om vores Cambridgekurser med eksamen – et unikt tilbud i Køge Bugt

 

Forside folder Studieretninger
Velkomsthæfte 2022

Mød 4 elever, der stortrives på Solrød Gymnasium

Oplev kantineområdet, som vil blive et omdrejningspunkt for dit liv på SG:

STX-studieretninger:

HF-fagpakker:

 

MERE INFORMATION


PERSONDATALOVEN
Ifølge den nye persondatalov skal alle elever orienteres om, hvordan vi som dataudbyder håndterer personfølsomme data. Dette kan du læse mere om her.

Sidst opdateret 7 Mar, 2023