Velkommen til Solrød Gymnasium

Vigtige datoer

Den 29. maj modtager ansøgere (både stx og hf) en bekræftelse på, at der er reserveret foreløbig plads på Solrød Gymnasium.

Senest den 1. juli modtager du et optagelsesbrev i din boks sammen med yderligere information om dit kommende gymnasium. Dette er selvfølgelig forudsat af, at du lever op til adgangskravene for uddannelsen.

Den 9. juni kl. 19:00 er der velkomstmøde for dig, der har reserveret en plads på Solrød Gymnasium. Her møder du en lille flok af vores søde elever og du får lært din kommende grundforløbsklasse lidt at kende gennem leg og hygge. Du får vigtige materialer og  information, og du får mulighed for at købe din første SG-hoodie til 200 kr. Tag endelig dine forældre med – de vil helt sikkert gerne lytte med. Vi slutter senest kl. 21:00. Er du forhindret i at komme på grund af efterskole eller lignende? Så send eventuelt din mor eller far – eller hent dine materialer på kontoret inden den 22.6.

9. august er første skoledag. Den starter kl. 10. Ved velkomstmødet den 9. juni får du mere at vide om, hvad din første uge helt præcist kommer til at indeholde.

Allerede nu skal du vide:
På Solrød Gymnasium bliver du del af en mangfoldig elevflok på knap 700 elever. Det gælder, hvad enten du vælger den 3-årige stx eller den 2-årige hf.  Vi lægger stor vægt på både din sociale og faglige trivsel. Og vi har gennem hvert skoleår en masse ryste-sammen-aktiviteter, der gør, at du lærer mange andre unge at kende.

Som stx’er starter dit skoleår med et grundforløb fra august til oktober. Undervejs – efter grundig vejledning –  vælger du studieretning i oktober.

Som hf’er starter du i din fagpakke på andet år, så du har en helt år til at beslutte dig for en fagpakke: Sundhedspakken, Samfundspakken eller Mediepakken.

I folderen nedenunder får du en fuldstændig oversigt over de stx-studieretninger, hf-studiepakker og valgfag, som vi udbyder.

 

Forside af folder om studieretninger

STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & VALGFAG (åbner pdf-fil)

 

Forside af folderen 'Din fremtid' 2021/2022

Her kan du læse om vores Cambridgekurser med eksaminer –  et unikt tilbud i Køge Bugt.

 

Oplev kantineområdet, som vil blive et omdrejningspunkt for dit liv på SG:

STX-studieretninger:

HF-fagpakker:

PERSONDATALOVEN
Ifølge den nye persondatalov skal alle elever orienteres om, hvordan vi som dataudbyder håndterer personfølsomme data. Dette kan du læse mere om her.

MERE INFORMATION

Sidst opdateret 27 Apr, 2022