Velkommen til Solrød Gymnasium

VELKOMMEN PÅ SOLRØD GYMNASIUM

Hvis du er optaget på Solrød Gymnasium, så fik du besked om det i din e-boks den 1. juli 2022. Desuden har vi sendt en pdf med vores velkomsthæfte til din e-boks, så du har information om alt det du skal vide om opstartsdage, elevskab, SG-timer, mentormulighed og meget, meget mere

9. august er første skoledag. Den starter kl. 10. Vores tutorer tager varmt imod dig fra kl. 9.30 ved hovedindgangen. 

Allerede nu skal du vide:
På Solrød Gymnasium bliver du del af en mangfoldig elevflok på knap 700 elever. Det gælder, hvad enten du vælger den 3-årige stx eller den 2-årige hf.  Vi lægger stor vægt på både din sociale og faglige trivsel. Og vi har gennem hvert skoleår en masse ryste-sammen-aktiviteter, der gør, at du lærer mange andre unge at kende.

Som stx’er starter dit skoleår med et grundforløb fra august til oktober. Undervejs – efter grundig vejledning –  vælger du studieretning i oktober.

Som hf’er starter du i din fagpakke på andet år, så du har en helt år til at beslutte dig for en fagpakke: Sundhedspakken, Samfundspakken eller Mediepakken.

I folderen nedenunder får du en fuldstændig oversigt over de stx-studieretninger, hf-studiepakker og valgfag, som vi udbyder.

 

Forside af folder om studieretninger

STUDIERETNINGER, FAGPAKKER & VALGFAG (åbner pdf-fil)

 

Forside af folderen 'Din fremtid' 2021/2022

Her kan du læse om vores Cambridgekurser med eksaminer –  et unikt tilbud i Køge Bugt.

 

Oplev kantineområdet, som vil blive et omdrejningspunkt for dit liv på SG:

STX-studieretninger:

HF-fagpakker:

PERSONDATALOVEN
Ifølge den nye persondatalov skal alle elever orienteres om, hvordan vi som dataudbyder håndterer personfølsomme data. Dette kan du læse mere om her.

MERE INFORMATION

Sidst opdateret 7 Aug, 2022