Velkommen til Solrød Gymnasium

 • Søger du gymnasium i Køge bugt, så finder du til inspiration her en oversigt over stx-studieretninger, valgfag og hf-studiepakker for 2017. Du søger om optagelse på http://www.optagelse.dk.  Som stx’er ønsker du i første omgang 2. fremmedsprog og kreativt fag, hvorefter du i november vælger endelig studieretning. 

  Som hf’er starter du i din fagpakke på 2. år.   

   

  DINE MULIGHEDER I DETALJER:

  Som stx-ansøger skal du på alle gymnasier vælge kunstnerisk fag og 2. fremmedsprog i din ansøgning. På Solrød Gymnasium kan du vælge mellem fransk og tysk som fortsættersprog, samt fransk, spansk eller tysk som begyndersprog.  Fortsættersprog har du haft i folkeskolen. Begyndersprog har du ikke haft før. Fortsættersprog ligger således i 1g og 2g, mens begyndersprog ligger i 1g, 2g og 3g. 

  Som hf-ansøger skal du først i udgangen af 1. hf vælge, hvilken fagpakke du vil have i 2.hf: Sundhedspakken, Samfundspakken eller Mediepakken. Ind til da har alle hf-elever de samme fag i skemaet og får således opbygget en fælles viden, inden fagpakkeklassen bliver skabt fra august i 2.hf.

   

  VELKOMSTMØDE FØR SOMMERFERIEN

  Inden du starter som elev på Solrød Gymnasium, modtager du et velkomstbrev med invitation til et velkomstmøde for nye elever. Når du starter i august gennemgår du et velplanlagt introforløb med masser af faglige og sociale aktiviteter.

 • STX-studieretninger:

  Naturvidenskabelige
  Samfundsvidenskabelige
  Sproglige
  Kunstneriske
 •  

  På Solrød Gymnasium har vi årelang erfaring som medlem af Eliteidrætsgymnasier.dk. For dig som elev betyder det, at du kan koble høj faglighed med skemalagt morgentræning i samarbejde med dygtige idrætscoaches. Læs mere i magasinet: Eliteidræt

  HF-studiepakker:

  Medier
  Sundhed
  Samfund
 • Skærmbillede 2017-01-26 kl. 15.53.55 Skærmbillede 2017-01-26 kl. 16.11.21 Skærmbillede 2017-01-26 kl. 16.18.37

Copyright © 2017 Solrød Gymnasium. Alle rettigheder forbeholdes.

Hjemmeside af AWORK Webbureau