Business

ER DU VILD MED BUSINESS?

 

Nyhed: På Solrød Gymnasium kan du nu vælge en studieretning, der gør dig skarp på business og innovation med både samfundsfag og engelsk på A-niveau. Samtidig holder du med en STX dørene åbne til dit næste uddannelsesvalg.

 

DESIGN DIN UDDANNELSE

Drømmer du om en start-up virksomhed? Eller interesserer du dig for afsætning, strategi og markedsføring? Så skal du vælge Innovation C og Erhvervsøkonomi C som valgfag til denne studieretning. På den måde bliver du klædt godt på til en fremtid på det globale marked.

Her på Solrød Gymnasium lærer Samfundsfag A dig nemlig om den internationale økonomi, og hvordan Danmark påvirkes af andre lande. Engelsk på A-niveau og dit 2. fremmedsprog*) ruster dig til at kunne begå dig internationalt med kolleger, handelspartnere og konkurrenter. Det gælder ikke mindst, hvis du tager et engelsksproget certificeret Cambridge-kursus i matematik på SG.

*) 2. fremmedsprog kan være fransk, tysk eller spansk. Det afhænger af, hvad du vælger allerede i din ansøgning om plads på Solrød Gymnasium på www.optagelse.dk inden den 1. marts.

 

SÆRLIGT FOR STUDIERETNINGEN

  • 1. år efter grundforløbet: Casearbejde i flerfagligt projekt og virksomhedsbesøg.
  • 2. år: Innovationsprojekt i flerfagligt projekt og studietur med virksomhedsbesøg.
  • 3. år: Besøg og enkeltfagligt casearbejde på international virksomhed i Danmark. Desuden et selvstændigt studieretningsprojekt (SRP), hvor du får vejledning og mulighed for at fordybe dig i noget, du selv vælger.

VÆLGER DU BUSINESS

er det denne studieretning, du skal vælge, og så skal du vælge innovation og erhvervsøkonomi som valgfag.
Klik på den røde bjælke for at se hvilke fag, studieretningen indeholder:

 

HER DRUKNER DU IKKE I MÆNGDEN

Som elev på Solrød Gymnasium får du et professionelt SoMe mini-kursus og en officiel udtalelse til dit CV ved at være dedikeret Content Manager på skolens sociale medier.

Du kan også være med til at tilrettelægge større sociale events og bidrage med grafisk design til skolens publikationer. Du skal blot fortælle os, at du kan dén slags, når du starter.

Forside folder Studieretninger
Velkomsthæfte